ssangyong-musso-logo.png

Impunător, practic și performant, Grand Musso absoarbe tehnologie,

CONVINGĂTOR ȘI DE ÎNCREDERE

Claritate
<span>Claritate</span>

Faruri cu Xenon care asigura conditii mai bune de vizibilitate pe timp de noapte; lumini de zi LED, semnalizatoare si lampi de pozitie integrate în partea superioara a blocului optic pentru simplitate

Distinctie
<span>Distinctie</span>

Grila de radiator în forma de aripi de avion creeaza un plus de adâncime si o impresie de dinamism.

Functionalitate
<span>Functionalitate</span>

Semnalizator si lumina ambientala de exterior integrate în oglinzile retrovizoare exterioare.

UNIC ȘI PRACTIC

Formele distinctive ale caroseriei sunt completate de liniile puternice ale umerilor și de blocurile optice din spate ce par să îmbrățișeze caroseria și care sunt dotate cu mini-prisme pentru mărirea vizibilității automobilului în trafic. Suprafața benei este protejată de un înveliș special, iar punctele de ancorare pliabile din colțuri ajută la fixarea încărcăturii. Pe peretele lateral al benei este montat un conector de curent electric.

Ornament benă

Ornament benăCapitonaj Bena

Capitonaj BenaBloc Optic Spate

Bloc Optic SpateCABINĂ CONFORTABILĂ ȘI ELEGANTĂ

Scaunele ergonomice asigură confortul în timpul călătoriilor. În compartimentele de depozitare din uși pot fi așezate cu ușurință flacoane cu apă, hărți și alte obiecte necesare. Consola centrală conține port USB, brichetă și două suporturi pentru pahare. Pasagerii din spate au la dispoziție propriile suporturi pentru pahare, iar mânerele de pe stâlpii B ușurează urcarea și coborârea.

GAMA DE CULORI EXTERIOARE

GARANTIE

150.000 km sau 5 ani

Ai intrebari? Contacteaza-ne!