SIGURANTA REXTON

Sistem electronic de franare

EBD-ABS (Electronic brake-force distribution / Anti-lock brake system) distribuie forta de franare in mod corespunzator pe rotile din fata si din spate in functie de incarcatura de pasageri si / sau incarcatura masinii

Programul de stabilitate electronica

ESP (Electronic stability programme) monitorizeaza permanent conditiile de drum si starea vehiculului si regleaza automat puterea motorului, precum si franarea, ori de cate ori soferul este pe cale sa piarda controlul. Acesta integreaza sistemul ABS, protectia impotriva rasturnarii active, sistemul anti-alunecare si asistenta la forta de franare.

Sistemul de asistenta la franare

BAS (Brake assist system) activeaza automat franarea completa in caz de urgenta pentru a reduce distanta de franare a vehiculului, evitand astfel un accident.

Presiunea in anvelope va fi intotdeauna o informatie clara pentru soferul noului Rexton. Monitorizarea presiunii in anvelope este incorporata in sistemul electronic al masinii si afisata pe computerul de bord.

Fiecare pneu este verificat continuu, iar conducatorul auto este imediat avertizat de valorile necorespunzatoare.

Noul Rexton ia in serios siguranta copiilor.

Masina este echipata cu sistem ISOFIX pentru scaunele de copii, care asigura stabilitatea si siguranta prinderii.

Siguranta Inteligenta

Cu cat masina este mai inteligenta, cu atat este mai sigura.
Noul Rexton este unul dintre cele mai inteligente si cei mai sigure modele din clasa sa.
Este echipat cu o gama larga de caracteristici tehnice de siguranta pentru asistenta tehnica.

rexton_aeb.jpg

Franare autonoma de urgenta

AEB (Autonomous Emergency Braking) ajuta la evitarea sau reducerea efectelor unei coliziuni, prin detectarea si avertizarea conducatorului auto cu privire la vehiculele in miscare sau stationate.

rexton_fcw.jpg

Atentionare inainte de coliziune

FCW (Forward Collision Warning) avertizeaza soferul atunci cand un alt vehicul sau un pieton apare pe traseul vehiculului.

rexton_ldw.jpg

Avertizare privind plecarea din banda

LDW (Lane Departure Warning) avertizeaza conducatorul auto ori de cate ori vehiculul deviaza din banda de navigatie, cu exceptia cazului in care indicatoarele de directie sunt orientate in acelasi sens.

rexton_hba.jpg

Asistenta hidraulica la franare

HBA (Hydraulic Brake Assist) vine in ajutorul soferului in situatii de urgenta sau de franare de panica. Asistentul de franare constata din viteza cu care este apasata pedala de frana, ca soferul necesita o putere de franare completa si mareste automat presiunea de franare. Este foarte util mai ales in conducerea pe timp de noapte.

rexton_tsr.jpg

Recunoasterea semnelor de circulatie

TSR (Traffic Sign Recognition) detecteaza un semn de circulatie, il citeste prin intermediul software-ului de recunoastere a caracterelor si porneste pictograma relevanta pe afisajul de pe bord.

rexton_ess.jpg

Semnal de oprire de urgenta

ESS (Emergency Stop Signal) activeaza luminile de urgenta intermitente pentru a alerta soferul din spatele autovehiculului atunci cand acesta se opreste brusc.

rexton_lca.jpg

Ajutor pentru schimbarea benzii de circulatie

LCA (Lane Change Assist) detecteaza vehiculele care se apropie rapid din spate si activeaza o lumina de avertizare pe oglinda exterioara pentru a alerta soferul.

rexton_bsd.jpg

Detectarea unghiului mort

BSD (Blind Spot Detection) detecteaza vehiculele care se afla in unghiul mort in spatele sau in lateralul masinii si avertizeaza soferul printr-o lumina intermitenta pe oglinda exterioara.

rexton_rct.jpg

Semnal de avertizare spate

RCTA (Rear Cross-Traffic Alert) asista soferul cand acesta da cu spatele, prin detectarea prezentei vehiculelor care se apropie din spate pe ambele parti.

Descopera REXTON

Robustetea unui SUV imbinata cu un design elegant si modern