tivoli_xlv_logo.jpg
Tivoli XLV este elegant si practic, distractiv si versatil.

Daca sunteti in cautarea unui SUV mic, dar nu doriti sa compromiteti capacitatea de incarcare, Tivoli XLV este raspunsul.
Dotarile standard cuprind un sistem de control al vitezei de croaziera, directie inteligenta si 7 airbag-uri.

Profil extins

Puternic, dar economic

Materiale de calitate superioara

Rezistent si sigur

Comod si flexibil

Control climatic cu memorie

Design-ul exterior TIVOLI XLV

Tivoli XLV are aceeasi baza ca si Tivoli, dar cu un corp extins care creaza spatiul suplimentar de incarcare. Acesta ascunde bine dimensiunile sale suplimentare, cu modificari subtile in design-ul spatelui si al partii frontale. In plus, sinele de pe acoperis permit transportul sigur al obiectelor supradimensionate.
Indiferent de ce aveti nevoie in calatoria dvs. – biciclete sau bagaje pentru cinci persoane, Tivoli XLV este optiunea perfecta. Cu o capacitate de incarcare mai mare decat multe autovehicule din clasa sa, Tivoli XLV este vehiculul perfect pentru cei care doresc sa conduca o masina cu dimensiuni mai reduse, fara compromisuri.

 Faruri LED

Faruri LED


Ansamblul de becuri tip HID este completat de o serie de becuri LED, pentru functionarea optima in timpul zilei.
 Bara de protectie metalica

Bara de protectie metalica


Designul indraznet al aripilor ofera personalitate si promite aventura, grila radiatorului si farurile fiind integrate cu grija.
 Oglinzi ajustabile cu LED

Oglinzi ajustabile cu LED


Creste vizibilitatea pentru ceilalti soferi in timpul semnalizarii. Oglinzile sunt rabatabile si includ indicatoare de directie
Lampi de ceata

Lampi de ceata


Crescand vizibilitatea vei obtine siguranta atunci cand conduci in conditi meteorologice nefavorabile.
Faruri LED spate

Faruri LED spate


Farurile LED din spate sporesc vizibilitatea intr-un stil elegant caracteristic Tivoli
Portbagaj incapator

Portbagaj incapator


Spatiul extins sustine caracterul practic al acestui SUV orientat spre familie. Cea mai mare capacitate de incarcare din clasa sa: 720 de litri

Styling interior TIVOLI XLV

Interiorul insumeaza cele mai bune rezultate din tehnologia moderna, avand un design ergonomic, cu un aspect cald si placut.
Tivoli XLV redefineste standardul pentru stilul interior si ornamentele dintr-un crossover mic.

Ecran tactil de 7 Inch

Ecran tactil de 7 Inch


Tivoli XLV dispune de un ecran tactil de 7 Inch, cu navigatie europeana completa TomTom. Sistemul gestioneaza radio - audio prin conexiune USB sau Bluetooth si telefonul mobil prin Bluetooth.
 Instrumente inteligente

Instrumente inteligente


Tivoli XLV dispune de instrumente inteligente care permit schimbarea culorii in functie de starea dvs. de spirit! Computerul de bord este extrem de sofisticat pe toate modelele Tivoli XLV si are o multime de senzori utili: pentru monitorizarea presiunii din anvelope, distanta pana la marginea unei strazi, distanta parcursa si temperatura exterioara.
Scaune incalzite

Scaune incalzite


Interiorul modern si ergonomic se incadeaza in cerintele oricarui sofer exigent, fiind luxos si bine amenajat pentru a oferi confort maxim in timpul calatoriilor. Scaunele incalzite din piele sunt o dotare standard si completeaza senzatia de eleganta a masinii. Cu o varietate de culori si o atentie deosebita pentru detalii, Tivoli XLV va va impresiona!
 Confortabil si flexibil

Confortabil si flexibil


Scaunele arata si se simt precum cele dintr-o masina sport. Bancheta din spate se poate inclina la 32,5 grade, spatiul fiind extrem de primitor chiar si pentru 3 adulti. Cotiera centrala din spate se rabateaza pentru mai multa comoditate.

Control climatic cu 2 zone

Control climatic cu 2 zone


Tivoli XLV dispune de un sistem de aer conditionat cu doua zone, care permite soferului si pasagerului sa stabileasca temperaturi individuale. In plus, functia de memorie va retine temperaturile alese, pentru urmatoarea calatorie.
 Volan in forma de D

Volan in forma de D


Volanul in forma de D, desi are o dimensiune destul de mare, se simte si arata excelent si este echipat cu comenzi pentru radio si controlul vitezei de croaziera. Volanul se incalzeste prin apasarea butonului si asigura confortul in zilele reci.

DOTARI UTILE

tivoli_interior_controlul_vitezei_de_croaziera.jpg
Controlul vitezei de croaziera
tivoli_interior_cheie_inteligenta.jpg
Cheie inteligenta
tivoli_interior_protectie_bagaje.jpg
Protectie pentru bagaje
tivoli_interior_intrerupator_automat_stergatoare.jpg
Intrerupator automat pentru stergatoare
tivoli_xlv_suport_scaun.jpg
Suport elastic pe spatar
tivoli_xlv_invertor.jpg
Invertor 220V / 115V
tivoli_xlv_plasa_siguranta.jpg
Plasa siguranta
tivoli_xlv_comaprtiment_usa_incapator.jpg
Spatiu depozitare usi
tivoli_xlv_suport_central.jpg
Suport central
tivoli_xlv_suport_pahare_fata.jpg
Suport pahare
tivoli_xlv_spatiu_depozitare_central.jpg
Spatiu depozitare central
tivoli_xlv_torpedou_incapator.jpg
Torpedou incapator

SIGURANTA

Tivoli XLV este este construit pe o structura tip monolit din otel de inalta calitate, este dotat cu 7 airbag-uri si cu o gama de sisteme electronice de siguranta. Iar pentru modelul 17MY, Tivoli dispune si de sistemul de franare automata AEBS, care ofera acestor modele un rating Euro NCAP de 4 stele.
In plus, modelele ELX dispun de un sistem de asistenta pentru mentinerea vehiculului in interiorul benzilor de rulare, de recunoastere a semnelor de circulatie si de asistenta cu raza mare de actiune.

CULORI

Pachet de styling DOUA CULORI

OPTIUNI LOCURI

VARIANTE MOTORIZARE

  

Conceput pentru a respecta standardele de emisii Euro 6, unitatea turbo diesel este mai puternica si mai eficienta datorita tehnologiilor contemporane.

  

Performanta optima de functionare si consumuri mai reduse de combustibil.

TIPURI TRANSMISIE

Transmisie automata cu 6 trepte AISIN

Tivoli XLV va pune la dispozitie doua modele de cutii de viteze moderne si eficiente – manuala (cu 6 viteze) si automata. Cutia de viteze automata AISIN este echipata cu trei trepte alternative de schimbare - ecologica, electrica si pentru iarna.  

tivoli_xlv_transmisie_aisin.jpg

GARANTIE

100.000 km sau 5 ani

DESCOPERA TIVOLI XLV

Ai intrebari? Contacteaza-ne!