SIGURANTA TIVOLI XLV

tivoli_airbag.jpg

7 Airbag-uri

Tivoli este echipat cu 7 airbag-uri pentru protectia maxima a pasagerilor la impact - cel mai mult in clasa sa. Acestea includ un airbag pentru protectia genunchilor soferului - o caracteristica care se gaseste in mod normal in vehiculele de lux.

Performanta de franare remarcabila

Performanta de franare remarcabila

Frana pe disc cu dimensiuni mari pentru fata si spate, reduce considerabil distanta de franare.

HSA

HSA

Aceasta tehnologie impiedica autovehiculul sa alunece in spate in timp ce stationeaza pe o panta, chiar si atunci cand franele sunt decuplate.

Tensionarea centurii de siguranta

Tensionarea centurii de siguranta

In cazul unei coliziuni, dispozitivul de pretensionare strange imediat centura de siguranta deasupra pieptului si a bazinului, asigurandu-se ca ocupantul este in cea mai buna pozitie posibila in cazul in care airbagurile sunt activate.

TEST EURO NCAP

Sisteme avansate de asistenta pentru soferi

Sistemul de ultima generatie anticipeaza o amenintare iminenta si asigura raspunsul adecvat, facand condusul mai sigur si mai placut.

tivoli_avertizare_coliziune.jpg
Sistem de avertizare in caz de coliziune si franarea autonoma de urgenta

Prin evaluarea datelor legate de vehiculele aflate in fata camerei, Avertizarea la coliziune frontala (Lane Departure Warning  - FCW) poate detecta o eventuala coliziune cu un vehicul, un pieton sau un obstacol. Daca o coliziune iminenta apare, FCW va avertiza soferul si daca raspunsul este insuficient, franarea de siguranta automata (AEB) va interveni cu forta de franare corespunzatoare pentru a opri autovehiculul sau pentru a minimiza daunele.

tivoli_avertizare_parasirea_benzii.jpg
Avertizare la plecarea din banda si asistenta de mentinere in interiorul benzilor de circulatie

Sistemul de avertizare a iesirii din banda de circulatie (Lane Departure Warning  - LDW) este proiectat pentru a avertiza soferul ca vehiculul urmeaza sa se abata de la o banda de circulatie. Asistenta de mentinere a benzii de rulare (Lane Keeping Assist   - LKA) ajuta masina sa ramana in centrul benzii aplicand o cantitate mica de forta de comanda.

tivoli_recunoasterea_semnelor_de_circulatie.jpg
Recunoasterea semnelor de circulatie

Sistemul Traffic Sign Recognition – TSR, recunoaste semnele de limitare a vitezei si ofera soferului un avertisment pe ecran.

tivoli_ajustarea_fazei_lungi.jpg
Ajustarea fazei lungi

High Beam Assist - HBA detecteaza vehiculele care se apropie, iar luminile se diminueaza in mod corespunzator.

tivoli_esp.jpg
ESP (Electronic Stability Programme)

Programul electronic de stabilitate monitorizeaza in mod constant conditiile rutiere si starea vehiculului, ajustarea turatia motorului si franarea ori de cate ori conducatorul auto va pierde controlul.

ISOFIX

Tivoli este echipat cu un sistem ISOFIX pentru scaunele de copii, care permite fixarea rigida a acestora.

tivoli_isofix2.jpg

Descopera TIVOLI XLV

Mai multa flexibilitate, mai mult spatiu