Noutati

Our Latest News

SUV electric SsangYong

SUV-ul electric e-SIV SsangYong isi face debutul la Geneva

SsangYong a lansat un model teaser pentru conceptul SUV electric de segmentul C, care isi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare. E-SIV marcheaza directia viitoare a SsangYong pentru mobilitate, aducand noi tehnologii si produse.

E-SIV - vehiculul Electronic Smart Interface Vehicle - este un model strategic pentru marca SsangYong si ilustreaza abordarea sa fata de viitoarele vehicule electrice, conectivitate si condus autonomy.

Modelul e-SIV se bazeaza pe designul selectat pentru SUV-ul din segmentul C de ultima generatie SsangYong. Are o lungime de 4.4 m si o latime de 1.8 m, cu un ampatament de 2.6 m. O dimensiune mai mare decat generatia curenta Honda CR-V, dar mai mica decat noul model Rexton G4, care este un SUV cu sapte locuri.

Motorul este o unitate de 140 kW si are o incarcare rapida de pana la 80% in 50 de minute. SsangYong mentioneaza o viteza maxima de 150 km / h si o raza de pana la 450 km.

Acesta este conceptul celui de-al 5-lea automobil electric al companiei dupa KEV1 in 2010, KEV2 (2011), e-XIV (2012) si Tivoli EV-R de la Geneva 2015.

SURSA: PAULTAN.org