fbpx

Noul KORANDO

Noul Korando afișează un stil total nou, distinct, cu un aspect frontal nou și proaspăt.

Noul KORANDO

Astăzi, noul model Korando, aflat la a 4-a generatie, este un demn continuator al acestei puternice tradiții SUV, dar și un deschizător de drumuri pentru noi tehnologii și funcții orientate spre viitor, care vor deveni cu siguranță elemente revoluționare în acest segment.

KORANDO - SIGURANTA DE 5 STELE

Korando oferă ocupanților săi liniștea, siguranța și certitudinea că au ales bine. Confortul, plăcerea și siguranța pasagerilor au fost in atenția inginerilor încă din faza de proiect. Iar atenția și pricepera lor a dat roade și Korando a obținut calificativul de 5 stele la testele EuroNCAP.
VEZI DETALII

DESIGN KORANDO

Prezența deliberată și grila neagră cromată lucioasă asigură aspectul de SUV puternic al modelului Korando. Liniile dinamice din zona stâlpului din spate și a lateralelor dau modelului Korando un profil elegant și stilat.

EXTERIOR KORANDO

Vizibilitate maxima si confort

BLOC OPTIC 
CU LED

PROIECTOARE CEATA LED

LUMINI PERMANENTE LED

JANTE ALIAJ 
USOR 19"

CULORI KORANDO

Noul Korando este disponibil într-o gamă de culori uluitoare, de la argintiul serios la roșul gata de distracție.

Alb 
GRAND

Negru 
SPACE

Argintiu 
SILENT

Grafit PLATINUM

Albastru BANDY

Rosu Inchis
CHERRY

Alb GRAND
Negru SPACE
Argintiu SILENT
Grafit PLATINUM
Albastru DANDY
Rosu Inchis CHERRY

DETALII DESIGN KORANDO

GRILA 
RADIATOR
CROMATA

SEMNALIZARE
LED

FARURI 
XENON

SCUT PROTECTIE SPATE SPORT

TRAPA 
ELECTRICA

SPOILER
SPORT

STOP HAYON 
CU LED

LAMPA CEATA SI MARSALIER

JANTE ALIAJ

Jante aliaj in dotare standard

INTERIOR KORANDO

Korando oferă un spațiu interior și un confort deosebit atât pentru șofer cât și pentru pasageri, prin scaunele cu design ergonomic și spațiu generos pentru picioare, atât în față cât și în spate. De asemenea, veți găsi funcții convenabile cum ar fi cotiere glisante, buzunare de ușă de mare capacitate și un torpedou suficient de mare pentru un iPad.

INTERIOR IMPRESIONANT

Habitaclul spațios al celui mai nou KORANDO vă răsfață cu materiale premium și vă protejează de tumultul din exterior. De la scaunele de cea mai bună calitate până la iluminarea ambientală în 34 de culori opționale, toate detaliile minuțios lucrate contribuie la un spațiu interior premium. Oricât de lung sau scurt ar fi drumul, cu cel mai nou KORANDO orice călătorie este plăcere pură.

SISTEM INFOTAINMENT

Noul Korando îndeplinește încă de la versiunea ECO cele mai exigente așteptări, fiind echipat cu sistemul multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 8”, compatibil cu sistemele Android Auto și CarPlay. Modelele avansate sunt dotate cu unitate de comandă cu ecran tactil de 9”, aceasta dispunând și de un software de navigare cu harta întregii Uniuni Europene.

BORDUL BLAZE

SPATIU TRANSPORT

Vă puteți întinde și așeza confortabil în interiorul generos al modelului Korando. La noul model Korando au fost luate în considerate atât nevoile șoferului cât și ale pasagerilor – cu suport lombar la scaunele din față și spațiu pentru picioare de 850 mm în spate. Portbagajul de 551 l* este suficient pentru toate bagajele, orice planuri ați avea. Hayonul electric se deschide automat când se află în apropierea cheii inteligente a șoferului, ceea ce permite accesul la portbagaj chiar și cu mâinile ocupate.

TEHNOLOGIE

Cu o capacitate de tractare de până la 2 tone* și un sistem impresionant de tracțiune integrală, modelul Korando garantează siguranța în situații diverse de conducere – de la transportul copiilor la școală pe vreme ploioasă până la un weekend cu rulota la mare. Tehnicile de construcție inovatoare mai înseamnă că noul Korando are standarde NVH înalte pentru un rulaj lin și silențios. 

*Numai pentru versiunea diesel.
 • 1.5 GDI-Turbo

  MOTORIZARE BENZINA
  Modelul Korando oferă un nou motor pe benzină 1,5 GDI-Turbo cu un cuplu la turație mică care asigură o accelerație rapidă atunci când este nevoie. Acest nou motor asigură un cuplu de 280 Nm și 1,5 tone capacitate de tractare. Motorul GDI-Turbo pe benzină este disponibil cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau cu o cutie de viteze automată AISIN cu 6 trepte, ceea ce oferă o schimbare lină și silențioasă a vitezelor, cu o economie maximă de combustibil.
 • 1.6 Diesel

  MOTORIZARE DIESEL
  Motorul diesel de dimensiuni reduse de 1,6 asigură performanțe excepționale în orice condiții de drum, un cuplu de 324 Nm și capacitate de tractare de 2 tone. Treptele de viteze optimizate pe cutia automată de viteze AISIN cu 6 trepte asigură o schimbare a treptelor lină și precisă, economie de combustibil îmbunătățită și o deplasare mai silențioasă.

SIGURANȚA KORANDO

Orientarea noastră pe siguranță este integrată chiar din construcție, cu un șasiu poziționat în topul clasei sale, alcătuit 74% din oțel de înaltă rezistență. Am instalat și un sistem de 6 airbag-uri – ce cuprinde airbag-uri pentru șofer și pasager, airbag-uri laterale și cortină.
 • 6 AIRBAGURI

  Am instalat și un sistem de 6 airbag-uri – ce cuprinde airbag-uri pentru șofer și pasager, airbag-uri laterale și cortină.
 • 74% OTEL DE INALTA REZISTENTA

  Orientarea noastră pe siguranță este integrată chiar din construcție, cu un șasiu poziționat în topul clasei sale, alcătuit 74% din oțel de înaltă rezistență

SIGURANȚA INTELIGENTĂ

Sistem autonom de frânare de urgență (AEBS)

În cazul în care autovehiculul detectează pietoni sau alte autovehicule pe ruta planificată, sistemul AEBS reduce alimentarea și cuplează frânele în mod automat,în scopul prevenirii accidentelor grave.

Autopilot adaptiv inteligent (IACC)

Cu ajutorul radarului și al camerelor video, IACC menține o viteză și o distanță față de autovehiculul din față care asigură deplasarea în siguranță. Sistemul IACC lucrează împreună cu sistemul de urmărire a benzii de circulație și poate fi activ nu doar pe autostradă ci și în oraș.

Funcție de asistare la ieșire din parcare (EAF)

La ieșirea din locul de parcare, EAF avertizează șoferul prin semnale acustice și prin afi șarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie alt vehicul.

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța de frânare

Alertă și intervenție la traficul din spatele (RCTA-i)

Dacă sistemul RCTA detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor și acționează frâna pentru a opri automobilul și a evita coliziunea. Doar cu transmisie automată

Sistemul de atenționare a pornirii vehiculului din față (FVSA)

În momentul în care autovehiculul din fața dumneavoastră se pune în mișcare, sistemul FVSA emite semnale vizuale și acustice de atenționare.

DEEP CONTROL

Cu tehnologia DEEP CONTROL, siguranța perfectă este mai aproape ca niciodată. Fie că vă deplasați în oraș sau porniți la călătorii lungi, cu DEEP CONTROL calmul și siguranța la volan atinge niveluri nemaiîntâlnite.

Sistem de menținere a benzii de circulație (LKAS)

Sistemul LKAS constă din mai multe camere folosite pentru monitorizarea marcajelor rutiere de separare a benzilor de circulație. În momentul în care sesizează că autovehiculul urmează să părăsească banda de circulație fără semnalizare prealabilă, sistemul cuplează direcția electrică, în scopul menținerii autovehiculului pe banda de circulație.

Asistent de schimbare a benzii (LCA)

În cazul în care schimbarea benzii de circulație are loc în momentul în care un autovehicul se apropie din spate cu viteză mare și se află la o distanță mai mică de 70 m, asistentul de schimbare a benzii (LCA) aprinde semnalizatoarele din retrovizoarele externe și emite semnale acustice de atenționare.

Asistent fază lungă (HBA)

HBA monitorizează farurile vehiculelor care se apropie din sens opus și luminile combinate ale blocurilor optice ale vehiculelor care se deplasează în fața automobilului și în funcție de acestea comută automat între faza lungă și faza de întâlnire a farurilor.

Sistem de monitorizare unghi mort (BSD)

BSD recunoaște vehiculul aflat în unghiul mort și avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară.

Alertă privind atenția șoferului (DAA)

DAA monitorizează încontinuu manevrele șoferului și dacă detectează semne ale condusului în stare de oboseală, emite un avertisment sonor și recomandă șoferului să facă o pauză pentru odihnă.

SIGURANTA ACTIVA

Program electronic de stabilitate (ESP)

ESP ajută la menținerea stabilității direcției pe orice suprafață de drum, chiar și în condiții meteorologice adverse, prin intervenție la pedala de accelerație și distribuția forței de frânare la roțile individuale.

Asistență la coborârea pantelor (HDC)

În cazul coborârii unor pante deosebit de abrupte, prin activarea HDC pentru coborârea sigură și lentă, transmisia este comutată automat într-o treaptă de viteză inferioară și sunt acționate frânele

Asistență la pornire în rampă (HSA

Atunci când la pornirea în rampă, șoferul eliberează pedala de frână, HSA menține presiunea de frânare până când șoferul apasă pedala de accelerație, pentru a preveni rularea înapoi a automobilului.

Protecție activă împotriva răsturnării (ARP)

ARP reglează puterea motorului și distribuția forței de frânare la roțile individuale în cazul curbelor strânse parcurse cu viteză mare, pentru a preveni răsturnarea automobilului.

Sistem de asistență la frânare (BAS)

În cazul detectării unei frânări de urgență, BAS crește la maxim presiunea de frânare pentru a reduce distanța de frânare și riscul unui accident grav.

Semnal de oprire de urgență (ESS)

În cazul în care șoferul frânează brusc, ESS activează în mod automat luminile de avarie pentru a-i avertiza pe șoferii vehiculelor din spatele automobilului.

Esti pregatit pentru Noul Korando?

Bucuresti Nord

Sos. Pipera nr. 48, București, Sector 2
Tel.: 0784.859.859, 0771 378 200

Bucuresti Vest

Bd Iuliu Maniu, nr.181,  București, Sector 6
Tel.: 0772.269.545,  0786.899.009

Service Multibrand

Bd Iuliu Maniu, nr. 181, București, Sector 6
Tel.: 0786.032.033
Gazduire Web
|
Mentenanta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram