Noutati

Our Latest News

Profita acum de reducerea suplimentara de 9.000 de lei oferita prin programul #ECO - #VOUCHER - discount de 9.000 lei pentru achizitia autoturismelor noi.

Suna acum pentru consultanta dealerul auto SSANGRO CARS - www.ssang.ro *** eco-voucherele pot fi de acum folosite pentru achizitia autoturismele noi, marca SSangYong productie Korea

Primaria Capitalei vine in sprijinul bucurestenilor care doresc sa renunte la autovehiculele uzate, oferindu-le eco-vouchere in valoare de 9.000 de lei.

          Organizarea Campionatului European de Lupte Seniori 2019, după o pauză de patruzeci de ani a fost o reușită totală pentru România. Acest lucru a fost posibil pentru că Federația Română de Lupte a avut alături parteneri de nădeje, care au contribuit în egală măsură la reușita acestui eveniment de referință pentru întreg sportul românesc si nu numai.

         Federația Română de Lupte este onorată de faptul că SsangYong a acceptat, în premieră să se alăture acestui eveniment sportiv marcant, în urma căruia aprecierile unanime ale forului Mondial au facut înconjurul lumii. Datorită organizării ireproșabile, Campionatul European de la București a fost declarat unul dintre cele mai reușite din istorie.

  • Un upgrade al pick-upului Musso, cu o benă lungită și capacitate de încărcare mărită.
  • Noua camionetă multifuncțională oferă performanță, versatilitate și stil
  • Construcția caroseriei de tip Quad Frame și sistemul de tracțiune 4WD fiabil oferă performanță dinamică pe teren accidentat.
  • Interior spațios pentru cinci persoane și confort superior în deplasare
  • Dotare cuprinzătoare, inclusiv un sistem infotainment avansat

Noul pick-up SsangYong Musso Grand a fost lansat pentru Europa la Salonul Auto de la Geneva.

Pe piața în rapidă creștere și foarte competitivă a vehiculelor SUT (sport utility truck – camionetă utilitară sport) / pick-up, noul Musso Grand este un vehicul multifuncțional extrem de competent, reflectând valorile tradiționale SsangYong – dotare cuprinzătoare și preț accesibil.

Cel mai bun producător coreean și singurul specializat pe SUV și 4x4, SsangYong s-a angajat să își reînnoiască întregul portofoliu de produse și de curând și-a întregit gama de modele SUV prin lansarea celei mai noi versiuni a modelului emblematic Rexton în 2017 și a SUT-ului Musso în 2018.