Noutati

Our Latest News

SsangYong aspira sa creeze masina inteligenta care sa cuprinda perfect cele mai noi tehnologii de comunicatie. 

Prin interfata de comenzi vocale cu functie de auto-invatare, conexiune la internet si sistem ultra-performant de navigatie autonoma, SsangYong creeaza masini pentru oameni si viitor!  

Noul Musso pick-up ofera performanta, versatilitate si stil.

Cititi review-ul Auto-Bild: AICI

 
e SIV 03 SsangYong
e SIV 04 SsangYong
e SIV 1 SsangYong
e SIV 2 SsangYong
 
SUV electric SsangYong

SsangYong a lansat un model teaser pentru conceptul SUV electric de segmentul C, care isi va face debutul la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare. E-SIV marcheaza directia viitoare a SsangYong pentru mobilitate, aducand noi tehnologii si produse.

E-SIV - vehiculul Electronic Smart Interface Vehicle - este un model strategic pentru marca SsangYong si ilustreaza abordarea sa fata de viitoarele vehicule electrice, conectivitate si condus autonomy.

Modelul e-SIV se bazeaza pe designul selectat pentru SUV-ul din segmentul C de ultima generatie SsangYong. Are o lungime de 4.4 m si o latime de 1.8 m, cu un ampatament de 2.6 m. O dimensiune mai mare decat generatia curenta Honda CR-V, dar mai mica decat noul model Rexton G4, care este un SUV cu sapte locuri.

Motorul este o unitate de 140 kW si are o incarcare rapida de pana la 80% in 50 de minute. SsangYong mentioneaza o viteza maxima de 150 km / h si o raza de pana la 450 km.

Acesta este conceptul celui de-al 5-lea automobil electric al companiei dupa KEV1 in 2010, KEV2 (2011), e-XIV (2012) si Tivoli EV-R de la Geneva 2015.

SURSA: PAULTAN.org 

 A patra generatie a SUV-ului Rexton de la SsangYong are sapte locuri si un pret de pornire de 26.160 euro cu TVA pentru versiunea cu tractiune spate si circa 33.000 euro cu TVA pentru versiunea cu tractiune integrala.

Cititi review-ul Auto Expert: CLICK AICI